Politica de confidentialitate

  • Home
  • Politica de confidentialitate

Politica de Confidențialitate

1. Introducere Această Politică de Confidențialitate se aplică website-ului https://moaraluantone.ro/, operat de ARINCHESCU D. MIHAI INTREPRINDERE INDIVIDUALA, înregistrată sub numărul Reg. Com.: F20/293/2019, cu CIF RO31614086, având adresa în Sat Ludestii De Jos Com. Orastioara De Sus, Ludestii De Jos, Nr.1, Judetul Hunedoara. Prezenta politică explică modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile personale ale vizitatorilor și utilizatorilor noștri. Prin utilizarea acestui site, consimțiți la colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu această politică.

2. Informații colectate Colectăm date personale precum nume, adresă de email, adresă postală, număr de telefon, etc., atunci când sunt furnizate voluntar de către utilizatori pentru servicii specifice (de exemplu, abonare la newsletter, completare formulare de contact, comenzi online).

3. Utilizarea informațiilor Informațiile colectate sunt utilizate pentru a furniza și îmbunătăți serviciile noastre, pentru comunicări de marketing, pentru analiză și îmbunătățirea site-ului, și pentru conformitatea cu obligațiile legale.

4. Partajarea informațiilor Nu vindem, comercializăm sau închiriem informațiile personale ale utilizatorilor unor terți. Putem partaja informații generale (care nu identifică personal utilizatorii) cu partenerii noștri de afaceri, afiliați sau agenții de publicitate.

5. Securitatea datelor Ne angajăm să protejăm securitatea datelor personale. Am implementat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja și securiza datele colectate.

6. Drepturile dumneavoastră Conform GDPR, aveți dreptul de a accesa, rectifica, șterge sau restricționa prelucrarea datelor dumneavoastră personale. Puteți solicita o copie a datelor personale pe care le deținem despre dumneavoastră și puteți obiecta la prelucrarea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [adresa de email].

7. Modificări ale Politicii de Confidențialitate Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate la orice moment. Orice modificări vor fi postate pe această pagină și, unde este adecvat, vă vom notifica prin e-mail.

8. Contact Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de această politică de confidențialitate sau de practicile noastre de prelucrare a datelor, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [moara_lu_antone@yahoo.com].

Această politică a fost actualizată ultima oară la 25.01.2024