Facilitati

Proprietatea se intinde pe o suprafaţă de aproape 3 ha, incluzând pensiunea agroturistică, moara pe apă, râul care acţionează moara, parcare, curte şi grădină, loc de servit masa, terasă la soare, bucătărie pentru oaspeți, respectiv întreaga gospodărie tradiţională. Pensiunea agroturistică Moara lu` Antone este compusă din 4 camere duble, un apartament decomandat cu două dormitoare şi o suită cu living si dormitor, capacitatea de cazare fiind de 16 persoane. Fiecare cameră dispune de baie proprie şi TV. Există internet gratuit pentru clienți cu conectare WiFi disponibil în întreaga proprietate. Pentru activități recreaționale vă putem pune le dispozitie masă de tenis, dartz, puzzle-uri și diverse jocuri de societate( remi, table, șah, cărți).

CAMERE

Cameră dublă -160 lei/cameră/noapte

Suită -220 lei/cameră/noapte

Apartament cu două dormitoare -260 lei/cameră/noapte

Cameră single -120 lei/cameră/noapte (se aplică doar camerelor duble, nu și suitei sau apartamentului)

Dacă se solicită pat suplimentar – 35lei/pat/noapte ( în limita posibilităţiilor)

Închirierea integrală a pensiunii -1200lei/noapte

Pentru rezervări de 3 nopţi consecutive se oferă un discount de 5%/cameră iar pentru cele de 5 nopţi se oferă un discount de 10%/cameră. In cazul inchirierii integrale se oferă un discount de 10%/unitate pentru 3 nopţi consecutive, iar pentru 5 nopţi se oferă un discount de 15%/unitate.

MASĂ

Mic dejun-25lei/persoana

Cina – 35lei/persoană

Prânz (doar pentru grupuri organizate)-50lei/persoană

Pensiunea agroturistică Moara lu` Antone nu are restaurant, funcționează în circuit închis doar pentru oaspeţii cazaţi. Vă putem oferii regim de demipensiune (mic dejun și cină) sau pensiune completă (doar pentru grupuri organizate). Meniul fiecărei zile va fi stabilit de către gazde și va fi același pentru toţi oaspeţii. Încercăm să vă oferim cât mai multe produse ecologice, provenind din gospodăria proprie, săteni și producători locali. Se poate servii masa în sala de mese, pe terasă sau în foișor. Micul dejun se va servi între orele 08:30-09:30 și conține: pâine, unt, dulceță, miere, lapte, legume, mezeluri de casă, ouă, brânzeturi, apă, cafea, ceai), prânzul va fi compus din ciorba sau supă, fel principal și desert și se va servi între orele 14:00-15:00, iar cina dintr-un fel principal și desert și se va servi înre orele 18:30-19:30. La prânz și cină oferim din partea casei apă de fântână, diverse siropuri, țuică și vișinată din producția proprie. Nu deținem alte băuturi (bere, vin, diverse sucuri). Felurile de mâncare sunt din bucătăria tradițională românească, gătite în ziua în care sunt servite.

Pensiunea agroturistică Moara lu` Antone dispune şi de bucătărie utilată cu tot ceea ce este necesar preparării și servirii mesei în cazul în care oaspeţii noștrii doresc să-si pregătească singuri mâncarea.

TOP